onsdag den 25. december 2013

Julegaven til min nevø!

Det er jo nok ikke nogen hemmelighed at jeg elsker at sy, men samtidig er jeg stadig lidt bange for de ting jeg laver ikke her nogen værdi for andre. Altså at andre ikke ville bryde sig om dem og ville have foretrækket noget købt i stedet.

Det er derfor rigtig fedt at jeg har fået enormt meget posetiv tilbagemelding på de ting jeg har lavet. Efter hånden har jeg syet en del på bestilling til veninder, familie og kollegaer. I år har jeg så begivet mig ud i at lave noget til gaver som netop ikke er bestilt af modtageren, og det er her det bliver rigtig spændende for mig. For nu skal jeg jo selv ramme noget der er i modtagerens smag, hvilket ind til videre er gået meget godt.

Da Ottobre nr 6/2013 udkom, var der et mønster jeg var helt sikker på jeg bare måtte afprøve! Nemlig lange underbukser, med gylp :-)



Jeg har et natsæt til Silas i samme stil fra Pomp De Lux som jeg er helt pjattet med. Siden har jeg prøvet at finde andet nattøj i samme stil men uden held det er i hvert fald enten udsolgt eller alt for dyrt til hvad jeg vil give for nattøj. Nu hvor jeg så endelig har fundet et mønster mangler Silas selvfølgelig ikke nattøj, og jeg måtte så vente til jeg kunne finde mulighed for at sy dette mønster.

Heldigvis ønsker min nevø nattøj i julegave, eller det er formegentlig hans mor, som ønsker det på hans vegne ;-)

Til formålet har jeg været i stof og stil og købe stof. Valget faldt på disse 3 stykker stof:

 Det engelske flag
 Marine jersy
Bordeaux rib

Jeg har lavet to forskellige sæt ud af disse stykker stof, og kan nu kun håbe på de kan bruges! Det er jo det der er det svære ved hjemmelavede gaver, de kan ikke rigtig byttes :-(

Her er så det færdige resultat ;-)



mandag den 23. december 2013

Glædelig Jul!

Nu er der ikke længe til det hele går løs og vi alle samles med familien. Jeg vil derfor lige ønske jer alle en rigtig glædelig jul. 

Om et par timer tager jeg og min lille familie turen til Skanderborg hvor vi skal hygge os med mine forældre og bytte gaver i dag inden vi fortsætter julerejsen. Vi skal nemlig holde jul med Lars familie, det glæder vi os til, det bliver en rigtig børne jul med 6 børn i alderen 3,5år - 2mdr ;-)



tirsdag den 3. december 2013

Julens projekter

Her i julen har jeg en del projekter jeg SKAL lave... altså er blevet bestilt til at lave endnu en barselsgave, det skal igen være ballon dragten dog i en større størrelse så der skal tegnes nyt mønster. Så har jeg nogle julegaver der er hjemmelavede eller bliver må jeg hellere sige da de jo ikke er lavet endnu.

Herudover har jeg fundet et mønster på en rigtig sød lille kjole jeg tænkte jeg ville lave til Klara som julekjole ;-) Det er fra den er fra det nyeste OTTOBRE blad. Jeg glæder mig rigtig til at prøve kræfter med noget lidt finere syning, på det sidste har jeg jo kun syet tøj i jersy og isoli. 



søndag den 1. december 2013

Nu er det Jul igen ...

 

Jeg er som altid i god tid :-/ Derfor stod jeg i dag og handlede ind til de sidste pakkekalendergaver til Silas og det gik op for mig at jeg ikke har fået købt ind til/lavet adventskrans og kalenderlys! Nå men godt man efterhånden kan få alt i selv de mindste supermarkeder ;-)