fredag den 31. januar 2014

Man ved man er tosset når...

Jeg sad her til aften og tjekkede stof og stils hjemmeside, nu har der jo længe været udsalg ef efterårets vare og jeg har glædet mig som et lille barn til at se hvad den nye kollektion indeholder af fine stoffer.

... Nå men hvor om alting er, så ER de kommet op, det nye kataloger ;-) Og NØJ en masse fint stof! Vi overvejer om Silas skal opgraderes til en voksendyne til sommer og så skal der jo nyt sengetøj til (han har nemlig ALT for meget til junior dynen). 

IHH det er farligt for bolig kataloget har jo fokus på sengetøj, uhh jeg bliver SÅ fattig, der er osse meget fint til piger og Kara skal jo have nogle sæt til junior dynen ;-)

Se her


Billederne er lånt ved Stof of Stil katalogerne er virkelig et kig værd denne gang ser dem Bolig og Mode.

Jeg glæder mig i hvert fald som en lille tosse til at få mine små fede fingre i noget af det nye stof :-)

tirsdag den 21. januar 2014

En kjole til mor :-)

Jeg har begivet mig ud i noget jeg virkelig ikke har gjort i MEGET lang tid! Nemlig at sy til mig selv :-)




Sagen er den at jeg ønskede mig en simpel jersy kjole til Klaras barnedåb, jeg havde et billede af hvad jeg ønskede mig - den skulle gerne være i grå toner og amme venlig (det sidste har jeg så ikke lige opfyldt, så må nok være lidt kreativ og gå for mig selv når Klara skal spise på søndag)

Jeg fandt et mønster i et Burda blad jeg har fået forærret af min mor, jeg lavede en smule ændringer til mønsteret og vupti :-)






Kjolen fik mange fine bemærkninger til barnedåben, jeg er nu også blevet ret glad for resultatet ;-)



Der er faktisk en del flere ting jeg gerne vil sy i det blad ;-) så mon ikke der den næste tid vil komme flere "sy til mor" projekter på bloggen :-) 

mandag den 20. januar 2014

Endnu en barselsgave.

Denne gang har min mor bestilt en dragt, til hendes venindes barnebarn. Min mor er selv meget kreativ og har længe hæklet slanger til familie og venner i barselsgave. Sådan en er Klara den heldige ejer af, nu måske endda meget heldig. Min mor har nemlig besluttet at hun ikke vil lave flere slanger (i hvert fald lige nu).



Jeg ved min mor virkelig har overvejet hvad hun så skulle finde på at lave i gave og så fik hun den fantastiske ide at jeg skulle lave endnu en ballon heldragt. Nu har jeg så bestemt den ikke skal være med prinsessestoffet som de to tidligere (igen bliver det sjovere når man kan få lov at lave noget nyt).

tirsdag den 14. januar 2014

Baby svøb

Lad mig tarte med at undskylde at her er lidt stille på bloggen :-( Det skyldes at det meste af det jeg har lavet på det sidste er gaver som jo skal foræres væk før de kan blive vist her!  Så er det også ved at være tid til barnedåb men lidt får jeg dog lavet alligevel ;-)

For længe siden, faktisk før jeg egentlig blev gravid denne gang, havde jeg kik på et babysvøb jeg gerne ville strikke til den lille. Spørgsmålet var bare hvilken farve det skulle laves i :-)

Opskriften kommer fra bladet Babystrik på pind 3.


Som nogle nok kan huske jeg har nævnt at vi fik en lillesøster i oktober. Derfor er svøbet også blevet rødt, eller nok nærmere cerise farvet.