torsdag den 14. maj 2015

Kæledyr, vi har købt en Kanin.


Hvornår er børn gamle nok til et kæledyr?

Jeg er klar over at 4,5år og 1,5år ikke er aldre hvor man som sådan selv kan pleje og passe et kæledyr. Jeg tænker alligevel Klara og Silas kan lære en masse af at være med i de pligter der er omkring vores dyr. På mange punkter tror jeg som sådan også at dyrene lige så meget her her for vores skyld som for deres.

Vi har en hund Albert, ham fik min mand da han blev 30år. Lars har altid haft dyr og det virkede meget naturligt for os at få en hund da vi flyttede ud i en lejebolig med have.

Albert er halv Cocker spaniel og halv King Charls cavalier.

Silas var 1år da vi fik Albert og de to har fra første dag haft et helt specielt bånd.


Albert har også accepteret Klara og passer også godt på hende.


Jeg tror på at mine børn lære en hel mase af vores hund og får en masse kærlighed. Samtidig kan jeg godt forstå hvis folk syntes det kræver en masse og hvis de føler det binder dem lidt til hjemmet.
Det er jo ikke alle ting man sådan kan medbringe en hund til. 

I dag var vi så en tur forbi Sindal marked, og det resulterede i en Kanin. Vi har længe talt om at det kunne være hyggeligt med en kanin eller et marsvin. Jeg lider en del af allergi og derfor ville det være mest praktisk med et dyr som kan bo ude. 
Derfor endte vi med at det blev en kanin.


Her er så verdens mest nuttede (syntes jeg selv) kanin Elsa. Jep ligesom i frost, vi spurgte Silas hvad den skulle hedde, først syntes han den skulle hedde Bella, det hedder genboens hund så anden valget måtte være Elsa.

Imorgen skal vi id og købe et rigtig bur til hende. Lige nu bor hun i et gammelt fuglebur vi har lånt af nogle venner.Ingen kommentarer:

Send en kommentar