onsdag den 27. maj 2015

Bloomers til Klara

Jeg har længe gerne ville lave et par bloomers til Klara. Nu er tiden endelig ved at være og jeg har jo så mange forskellige rester og derfor tænker jeg jeg vil igang.

Jeg har hentet lidt inspiration på pintrest.


Umiddelbart tror jeg "bare" jeg sætter elastik i linningen.

Jeg har brugt et mønster fra minikrea som guide da jeg ikke lige havde et færdigt bloomers mønster. Spændingen bliver om de kommer til at passe i længden. Mønsteret jeg bruger som guide er fra minikrea, det er deres ballonbuks som jeg her forkorter til shorts.


Hertil laver jeg en kant til buksebenet på ca 2cm og 25cm lang.


Efter billedet her blev taget kom jeg i tanke om at belægningen/kanten til bloomers bukseben jo skulle være dobbelt så bred altså 4cm i stedet for 2cm da den jo skal bukkes på midten.

Mønsteret har jeg klippet ud af et gammelt syprojekt som jeg aldrig har færdiggjort. Så er det jo godt stoffet kan bruges i em anden sammenhæng.


det mønster jeg bruger er egentlig lavet sådan man klipper bag- og forstykke ud i et derfor har leg lagt stykkerne op af en sygning i mit gamle projekt og sparer en sygning.belægningen klippes til fold og sys til en ring, bugges herefter på midten og påsyes buksebenet. 

 
Efter sammensyning af bloomersne kunne jeg se buksebenet var for langt og derfor klippede jeg ca 4cm af for at få den rette længde.
Nu er det så min tid væk fra bloggertasterne rammer mig og resten af sy processen er jeg desværre kommet til at glemme at tage billeder af. 

Det færdige projekt ser dog således ud
3 kommentarer:

 1. Hvor ser de fine ud :) Jeg har også længe gerne ville sy et par bloomers, men min niece nægter at bruge bukser, så det er ikke blevet til noget indtil nu. Din vejledning får mig dog til at overveje projektet igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De var super lette at lave :-) har lige købt stof til en body dertil så nu må jeg se om jeg kan lave ballonærmer det er nemlig planen den skal have det :-)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet