søndag den 29. september 2013

Så sker der noget i det lille hjem...

Jeg lovede at lave en lille fremvisning når jeg engang var færdig med puslebordet til lillesøsters værelse ;-) Her kommer lige lidt billeder hvor man kan se siderne af bordet til samligning kan i se det andet puslebord her 


 
Fra højre side :-)


Forfra :-)

Fra venstre.

Ja så kribler det jo lidt i fingrene for at få sat det på plads og begynde at fylde de sager i der skal være i det her super fine puslebord. Ja for at sige det rent ud så er jeg helt vildt stolt og tilfreds med resultatet. Nu glæder jeg mig endnu mere til lillesøster kommer og tager sine fine sager i brug ;-)




Flere billeder følger som værelset bliver færdig ;-)


Kravlegården er klar ;-)

Langt om længe blev jeg færdig med at male kravlegården :-)

Resultatet ser sådan her ud, nu er den sat på sin plads i stuen og er klar til at lillesøster kommer og tager den i brug.





Tæppet i kravlegården er lavet af min mor som har været kreativ i patchworkstil til lillesøster ;-) Det kan ses i et af mine lidt ældre indlæg her

Jeg er også endelig kommet igang med at vaske alt Silas gamle legetøj så det er pænt og fint til lillesøster skal bruge det. Nu kan jeg snart gå i gang med at få alt pakket ud og gjort klar oppe på værelset. Det er helt underligt sådan at få de sidste ting på plads til lillesøster. Det føles helt rigtigt men også underligt da der jo kan gå længe endnu før hun dukker op.

Jeg har først termin den 24/10-13 og med Silas gik jeg 6 dage over tid så der kan jo ske at gå rigtig længe før hun kommer og bruger alle de fine ting :-)

jeg skal nok vise lidt billeder som jeg bliver færdig oppe på værelset.

lørdag den 21. september 2013

Gaven til vores nyeste niece

Min kærestes søster har lige fået sit andet barn, da det blev en lille pige og de i forvejen havde en pige syntes jeg det var rigtig svært at finde på hvad vi skulle give i barselsgave.

Heldigvis kunne man jo bare spørge om der var noget som de ønskede sig og svaret var et nyt betræk til deres Voksi pose. Jeg lavede også et til storesøster i tidernes morgen, men det var ved at være lidt slidt så et nyt betræk ville være dejligt.

Denne weekend blev så den hvor jeg endelig blev helt færdig, første forsinkelse skyldes at jeg jo selv lige nu er højgravid med vores egen lillesøster. De fleste af jer kan nok forestille jer at ligge og kravle rundt på gulvet og klippe stoffet til betrækket ikke er det mest behagelige så derfor har det været lidt under vejs. Nå men dovenskab har nok også været et af mine problemer :-/ Samtidig prøver jeg jo at blive klar til lillesøster Klara og i kender nok det med at have mange projekter igang man kan ikke rigtig beslutte sig for hvor man skal starte og slutte så derfor laver man slet ingenting :-( Eller jeg gør...

Men denne weekend lykkedes det og .... TA DA!



Et Nyt ammepude betræk ;-)

Som lovet ville jeg poste et nyt indlæg når jeg fik lavet mit nye ammepude betræk!

Da jeg ventede Silas lavede min mor ammepude og sengerand +himmel til familievuggen. Det var jeg super glad for da jeg dengang ikke havde fundet tid og plads til min egen kreative aktiviteter ;-) Sengen regner jeg med at genbruge som den er da jeg ikke syntes der er tid nok til at lave noget nyt og mere piget betræk.

I får lige et billede af sengen da den faktisk er ret sød :-) (også selv om det ikke er mig der har lavet den og det så småt er ved at være 3,5år gammel ;-) sengen selv er dog endnu ældre)



Ja det er måske ikke så let at se, men de eneste billeder jeg har er taget lige da vi fik sengen gjort klar til Silas inden han kom ud til os i Juli 2010.

tirsdag den 17. september 2013

Jeg har modtaget den bedste pakke i dag ;-)

For en gang skyld handler dette indlæg ikke om min egen kreativitet ;-)

I dag modtog jeg et brev fra min fantastiske mor ;-) Det indeholdt et tæppe til vores kravlegård som min mor har lavet. Det er lavet i patchwork stil, sammmen med tæppet modtog jeg stof til at jeg kan lave et nyt ammepudebetræk i samme stil som tæppet ;-)


Glæder mig til at lave ammepuden og gøre klar til min lille pige nede i stuen ;-) i får lidt flere billeder når det hele er samlet...

onsdag den 4. september 2013

Jeg vil farve Silas gamle Stofbleer.

Jeg har flere gange tidligere overvejet at kaste mig ud i at farve noget selv, men der er aldrig rigtig blevet til noget.

Nu har jeg fundet en rigtig god grund, jeg har jo en masse gamle stofbleer fra Silas og de er alle enten fyldt med pletter eller blå og grønne - og det går jo ikke til min lille prinsesse. Jeg besluttede derfor at affarve/blege de gamle bleer og har herefter købt Dylon maskinfarve ved matas som jeg vil farve stofbleerne med.




Da jeg ikke har prøvet dette før fandt jeg en DIY på nettet, se hvordan hun anbefaler man gør her

søndag den 1. september 2013

Opgradering af puslebord :-)

Da vi flyttede ud i vores lille hus her i Klarup, skiftede vi Silas fine store puslebord ud med 2 små. Ja man skulle jo tro et større hus ville give mere plads, men sandheden er at inde på Silas værelse fyldte puslebordet næsten det hele og var lidt unødvendigt da vi fik et skab til alt hans tøj mv.

Vi købte derfor det billigste bord i IKEA.


Nu hvor vi venter lillesøster har jeg overvejet meget hvordan jeg kunne gøre dette puslebord mere funktionelt. Sandheden er det jo ikke ligefrem er flot og funktionelt kan man heller ikke kalde det, det fungere til det, det er skabt til men så heller ikke mere. Jeg savner i hvert fald muligheden for struktureret opbevaring og ikke bare den slags man kan klare med kasser.

Først var min plan at skjule det rod som hylden oftest bliver til med noget stofbeklædning på siderne af bordet. Den ene side kunne med fordel laves sådan at der ville være nogle lommer til fx suttesnor, børste, termometer, futter mm. Men det har ikke helt kunne tilfredsstille mig.