tirsdag den 21. januar 2014

En kjole til mor :-)

Jeg har begivet mig ud i noget jeg virkelig ikke har gjort i MEGET lang tid! Nemlig at sy til mig selv :-)
Sagen er den at jeg ønskede mig en simpel jersy kjole til Klaras barnedåb, jeg havde et billede af hvad jeg ønskede mig - den skulle gerne være i grå toner og amme venlig (det sidste har jeg så ikke lige opfyldt, så må nok være lidt kreativ og gå for mig selv når Klara skal spise på søndag)

Jeg fandt et mønster i et Burda blad jeg har fået forærret af min mor, jeg lavede en smule ændringer til mønsteret og vupti :-)


Kjolen fik mange fine bemærkninger til barnedåben, jeg er nu også blevet ret glad for resultatet ;-)Der er faktisk en del flere ting jeg gerne vil sy i det blad ;-) så mon ikke der den næste tid vil komme flere "sy til mor" projekter på bloggen :-) 

5 kommentarer:

 1. Jeg har kigget på præcis den samme kjole, for den er SÅ fin! Dit resultat er ligesom jeg selv havde forestillet mig den med grå/sort fordeling. Hold op, den er blevet flot. Var den relativ nem at gå til?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var faktisk rigtig let at gå til :-) Der er en super fin syvejledning i bladet og selv om den er på svensk (vil jeg tro) var det faktisk til at følge med i vha de rigtig fine tegninger som illustrere hvert punkt ;-) Min eneste fejl var at sy ærmerne omvendt i og da jeg har syet med stræksøm var det nærmest umuligt at rette fejlen :-/ Derfor fik jeg det aldrig ændret og må leve med at vide de sidder omvendt i :-)

   Slet
  2. Ups! Men det er jo hvad der kan ske, og der er ingen der ser det, når først musikken spiller ;-) Tak for din fine gennemgang. Jeg tror altså jeg må sy den så -jeg skal bare lige tage tilløb først ;-)

   Slet
 2. Det er en super flot kjole - hvornår er bladet fra?
  Mvh
  Karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Bladet hedder "Burda Esay 06/2013"

   Slet