mandag den 20. januar 2014

Endnu en barselsgave.

Denne gang har min mor bestilt en dragt, til hendes venindes barnebarn. Min mor er selv meget kreativ og har længe hæklet slanger til familie og venner i barselsgave. Sådan en er Klara den heldige ejer af, nu måske endda meget heldig. Min mor har nemlig besluttet at hun ikke vil lave flere slanger (i hvert fald lige nu).Jeg ved min mor virkelig har overvejet hvad hun så skulle finde på at lave i gave og så fik hun den fantastiske ide at jeg skulle lave endnu en ballon heldragt. Nu har jeg så bestemt den ikke skal være med prinsessestoffet som de to tidligere (igen bliver det sjovere når man kan få lov at lave noget nyt).


Jeg har længe gerne ville lave noget i FOTO-jersy/Digitaltryk jersy og fandt i stof og stil et tryk som har nogle rigtig gode farver og som med pink kant bliver absolut bedårende (efter min mening).


Dragten er lavet ud fra heldragten i det seneste OTTOBRE. Jeg har prøvet at lave ballon effekt ved at gøre mønsteret bredere og rynke hals, arme og ben. Denne gang har jeg rynket stoffet ved at sy elastik i hals arme og ben under de pink kanter ;-) Jeg syntes faktisk resultatet er blevet ret godt.

Her er det så, det færdige resultat ;-)


En lille fugl har endda også fortalt at gaven er afleveret og at modtagerens forældre var glade for gaven ;-)

2 kommentarer:

  1. Hvor er den nogle fine gaver både du og din mor producerer, og stoffet er utrolig fint!

    SvarSlet