lørdag den 1. marts 2014

Fastelavn er mit navn....


Som kreamor er jeg jo ikke særlig stolt når jeg en gang imellem alligevel vælger den lette løsning med et købe kostume! Men da Silas i første omgang ville være spiderman og jeg ikke lige vidste hvordan jeg skulle lave dette så det blev et fedt kostume ja så købte jeg altså en dragt :-)

Så egentlig var det jo en god ting da knægten så besluttede at Spiderman ikke var sej nok! Han vil nemlig være Turtel og straks fik mutti her en ide og så måtte symaskinen igang. (godt de først slår katten af tønden mandag i børnehaven)

Jeg har jo sagt det tidligere og jeg indrømmer det lige igen, jeg er ikke god til at lave ting i god tid men denne gang er dragten faktisk færdig kl 12 lørdag og skal først i brug søndag kl 14 når vi skal til den lokale fastelavnsfest ;-)

Jeg var en tur i Stof og Stil torsdag hvor der blev købt masser af stof til projektet, da jeg ikke har syet ret meget i grøn den seneste tid havde jeg desværre ikke lige en masse rester i skabet der kunne bruges.

Ideen var at lave et skjold som han kan sætte sit turtelssvær fast i, valgte faldt på noget brunt bommuldslærred og 2 forskellige grønne nuancer som skulle bruges til at lave effekter i form af sekskanter til at danne struktur i skjoldet.Havde jo glemt at købe Viseline til at stryge på inden jeg syede så det blev med nåle og er fakrisk kommet ret godt fra det. Der er ikke så mange folder som man kunne have frygtet.

Herefter har jeg lagt et stykke af et gammelt liggeunderlag som var klippet i samme form som skjoldet ind mellem skjoldets for og bagside samt forret det med pladevat for at give det en smule form.Blusen er en alm Tshirt, hvor jeg har aplikeret mave på og brune bånd omkring albuerne.
Bukserne er lavet ud fra et simpelt leggins mønster og igen med brune bånd omkring knææene.


 

Endnu et lille billede af en meget stolt 3 årrig ;-)
4 kommentarer:

 1. Hallo, hvor er han bare mega sej! Du er virkelig dygtig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er virkelig også glad for resultatet :-)

   Slet
 2. Hvor er det fint - godt fundet på.

  SvarSlet