mandag den 15. juli 2013

Min Stolthed-Min symaskine.

Jeg er sikker på min søn og kæreste for tiden syntes jeg er trukket lidt ind i min egen verden. Silas spørger dagligt sin mor "Er det til Baby'en?" Ja nogle gange må jeg huske mig selv på at jeg også skal lave noget til ham.

Det hele startede da vi fandt ud af vi skal være forældre (igen), til Oktober. Så måtte jeg jo igennem alle mine rester, altså stofrester. Den store kreative udfordring blev det faktum at vi denne gang venter en lille pige, dejligt men bestemt også noget der kræver lidt omvæltning for en drenge-mor. 

Heldigvis har jeg de sidste par år syet lidt for familie og veninder med små piger, så en lille smule pigestof kunne jeg da støve frem.

Det resulterede i første omgang i lidt sengetøj til LilleSøster.

 


Det første sæt er lavet ret simpelt med ugler på forsiden og lyserød bagside. For at give det lidt finish eller et mere professionelt look, satte jeg orange tittekant i jeg syntes selv det blev ret fedt. 

Det andet sæt krævede lidt mere eftertanke, egentlig var planen at lave ugler på forsiden og grøn bagside. Men når man arbejder i rester er der risiko for at der ikke altid er nok stof. Det problem rendte jeg jo altså ind i her, som i kan se havde jeg lidt mere lyserød og masser af grøn så derfor endte jeg med dette patchwork look. I kanterne har jeg sat lilla tittebånd.Nå men tilbage til grunden til min søn for tiden syntes mor bruger for meget tid på at sy. Jo mens jeg lavede disse fine sengesæt valgte min symaskine at strejke, eller faktisk havde den været skrantende i noget tid. Det resulterede i lidt af et impulskøb...


Jeg kom til at bytte min gamle Singer maskine til denne vidundermaskine en PFAFF experience 2.0. Og så skulle der selvfølgelig sys en hel masse.Så i kan se det er ikke let at være barn af en krea-mor med redebygger tendenser ;-) 

Ej der har da sneget sig et par ting ind til Silas også, blandt andet har han endelig fået sine "robot-gardiner" til værelset. Han er også den lykkelige ejer af et par grå baggy bukser. Jeg har ret meget stof tilbage fra hans gardiner og hvis der er nok bliver det til et sæt junior sengetøj, ellers ved jeg ikke helt hvad det skal bruges til, men noget kommer jeg jo nok på.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar