fredag den 1. november 2013

1 November og klar til Sy til din baby

Jeg vil da også lige melde mig med et indlæg på denne 1 november. Det bliver til en af de mere simple ting, da det jo er begrænset hvor meget tid jeg kan stjæle væk fra hende lillesøster.

Egentlig skulle mit første projekt være en køredragt til Klara, men held i uheld har gjort at jeg nu har en ekstra ammepude.
Sagen er den at vi har opbevaret Silas barnevogn i vores skur og da vi ikke har meget plads inde har vi ikke haft den fremme før Klara blev født. Da vi hentede den ned fra skuret så vi til vores store forskrækkelse at den var blevet til et mussebo :-(
Ja så er gode råd dyre, for vi havde jo ikke lige regnet med at skulle købe en ny barnevogn. Heldigvis lykkedes det os at finde en "ny" barnevogn forholdsvis billigt på den blå avis. Når man køber brugt får man dog ind imellem lidt ekstra med man ikke lige havde regnet med. Deriblandt en ekstra ammepude.


Ammepuden havde drengebetræk, og egentlig er planen den skal ligge i soveværelset da jeg virkelig mangler en der, så det er jo ikke fordi den sådan rigtig behøver nyt betræk.
Vi bor i et 2 etagers rækkehus og jeg har besluttet at ammepuden bor i stue etagen da jeg ellers altid ville ende med at den mangler enten ovenpå eller i stuen :-( Dette kan dog være træls om natten når man så skal amme i sengen som jo i sig selv ikke giver meget støtte til den trætte mor.

Noget helt andet er at den nye pude er i det berømte fossflakes som jeg endnu ikke har prøvet. Min gamle ammepude som min mor lavede til mig da Silas blev født er med krøyer kugler og den har jeg altid været glad for da jeg kan forme den som jeg vil, derfor er jeg noget spændt på at afprøve denne vidunderpude ;-)

Her er det færdige resultat...


Selvfølgelig skulle Stoffet til betrækket også være genbrug :-) Faktisk var min ide til at begynde med at jeg ville lave den helt i det lilla lagenlærred som nu er blevet bagsiden og så aplikere nogle stjerner og en måne på den. Desværre er det jo sådan med rester de ikke altid er nok til det man gerne vil :-( 

Lynlåsen er hvid, den ville nok være pænere med en lilla lynlås men nu det jo var et impulsprojekt havde jeg ikke lige købt en der matchede. Jeg har faktisk måtte tyvstjæle lynlåsen fra det originale betræk :-)

1 kommentar:

  1. Hvor er den blevet fin og bestemt mere piget :)
    Kh Sabrina

    SvarSlet